Postita vastus  Postita teema 
Leheküljed (3): « Esimene [1] 2 3 Järgmine > Viimane »
Windows Live Messenger 9.0 BETA
Autor Sõnum
rix
Administraator

Grupp: Administraatorid
Staatus: Väljas
Windows Live Messenger 9.0 BETA

Ei-ei, avalikkusele pole veel midagi! Isegi piltide jaoks on veel liiga vara!

Öelda võin niipalju, et Microsoft on välja andnud BETA väga väga kitsale ringkonnale, nn 'Butterfly' inimestele. Tegemist on nii varase buildiga, et programm on kindlasti ebastabiilsem, kui varasematel juhtudel. Beta testijad saavad aga otseselt anda tagasisidet arendusmeeskonnale.

Millal teised käed külge saavad? Hea küsimus, millele on praegu raske vastust anda. Mingi aeg kulub sellele, et 'Butterfly' tegelased aitavad BETA nii kaugele viia, et Connecti kaudu hakata seda suuremale beta testijate ringile välja jagama. Et ka see on veel suletud ring, siis tõenäoliselt ei saa avalikust BETAst rääkida enne järgmise aasta teist kvartalit (minu hinnangul). Kes aga tahab 9t varem näha, liitugu aadressil https://connect.microsoft.com/ Windows Live betas programmiga ja sealt saab juba kandideerida WLM 9.0 beta testijaks. Nominatsioonist osavõtmiseks pead olema vähemalt 18-aastane ning kasuks tuleb pikemaajaliselt Connecti kasutajaks olemine.

Ühtedel andmetel loetlen ka ette muudatused, mis esialgselt kavandatud on:
- võimalik sisse logida ja sõnumeid saata kokku kuni neljas erinevas kohas
- signatuuride hääled
- hääled igale kontaktile
- võimalus raporteerida spämmist
- animeeritud pildid - toetatud on animeeritud .gif'id piltidena (Display Picture)
- klikatavad lingid isiklikus teadaandes (Personal Message's)
- muutused sisselogimisel, ühendamisel, kohal olemisega, teksti saatmisel, hääle ja video tunnustel.

Väike ülevaade ka EMOLis.

25-11-2007 16:47
Külasta selle kasutaja veebilehte Leia selle kasutaja postitusted Tsiteeri seda sõnumit vastuses
Külaline
Registreerimata

RE: Windows Live Messenger 9.0 BETA

Palun ,tahan teada ,enne ei olnud probleemi WLM 8,5 beta-ga .Nüüd on probleem.Service program is not active.Mida pean tegema.Tahtsin eestikeelne WLM 8,1 ,aga see on probleem ,ei saa veebikaameraga näha.
Ette tänades!
Mu e-maili aadress on ehalehte@hotmail.com

09-01-2008 12:27
Tsiteeri seda sõnumit vastuses
rix
Administraator

Mis versioon praegu peal on? Oled reinstalli proovinud? Millist emaplaati kasutad? Paistab päris tõsine asi olevat, Messengeri vallas vist esinenud pole, nagu aru sain.

10-01-2008 21:56
Külasta selle kasutaja veebilehte Leia selle kasutaja postitusted Tsiteeri seda sõnumit vastuses
Külaline
Registreerimata

Kuidas ma messenger 9 betasse saan lisada "tabse"?? Ja miks ml ei näita wlm 9 betaga teiste dpesi???

18-03-2008 18:03
Külaline
Registreerimata

Wink  RE: Windows Live Messenger 9.0 BETA

andke teda kui 9.0 ka laiemale ringkonnale saadaval on Smile

20-06-2008 15:29
Prixsel
Uus asukas
*

Grupp: Registreeritud

9.0 kõige uuema välimusega on väljas ja see on viimane proovi ring enne kui nad sellel Talvel välja lasevad kõigile tava kasutajatele!

Forum : http://www.neowin.net/forum/index.php?sh...70792&st=0

Vana msn oli 35mb see on juba 77mb , oleksid võinud rohkem mõelda et kui uuem tehnoloogia lubab väiksemaid arvu siis oleks kasulik teha väiksem versioon....
Mudu hea kui varem saad ära harjuda uute muudatustega kuna välimus on teistsugune vanast versioonist....

Links ( Allatõmbamise ametlik koht kõigile soovijatele ):

English:

Online:  http://g.live.com/1rebeta3/en/wlsetup-web.exe  <<< --- Kui aeglane nett siis tõmba online isntall

Offline:  http://g.live.com/1rebeta3/en/wlsetup-all.exe <<<< ---- Kui tahad Live Mail,Photo, Toolbar koos uue MSNniga siis tõmbad selle offline versiooni...

NB!NB!NB!NB!

Enne et saaksid installida pead oma vana versiooni koos Live sign in assistanti maha uninstallima ( ära muretse privete data jääb alles nagu pildid ja muud asjad ) ja kui 2 erinevat uninstalli tehtud siis peaksid saama ilma tõrgeteta installida

NB!NB!NB!NB!

Here's a list of changes and new bits in the new Windows Live Messenger 9 Beta (14.0.5027.908) that went live today

- Change your dashboard background ("scenes"), big inbox icon to the right, Personal Status Message separated from "music you're currently listening to", colored display picture frames to show current status, new buddy list icons, What's new feed and relocated promotional tabs.
- Favorites and Groups features, left-aligned display pictures in the convo window, added Segoe UI font

New discoveries:

- Hover-over contact options menu (Send an IM, send an e-mail, etc.)
- New Layout tab in Tools > Options allows you to customize the appearance of your contact list window (screenshot).
- New (softer) sounds for contact signing in, new e-mail, incoming/outgoing voice or video call, new Windows Live Alert and nudge.
- System sounds now have the same editor as signature sounds.
- Links in display names are not clickable. Those in PSMs are.
- Say goodbye to "Out to lunch", "In a call" and "Be right back". The Messenger statuses are now limited to "Available", "Away", "Busy" or "Appear offline".
- New "What I'm listening to" icon.
- Chat history button added to conversation window.
- Sharing folders feature makes room for Windows Live Skydrive: Click Files > Publish files online in the conversation windows. NOTE: Clicking "View your online files" in the hover menu on your own Display Picture opens a faulty link (skydrive.live-int.com instead of skydrive.live.com)
- New Display Picture options for webcam owners: Webcam snapshots and Tile with moods.
- Clicking your Display Picture in the main window allows you to change your Display Picture again (in 8.5 this just showed your contact card).
- Word wheel now offers Search for profiles and Live Search options.
- Invites you to add MessengerTV@live.com, the Messenger TV bot, to your contact list

18-09-2008 14:48
Leia selle kasutaja postitusted Tsiteeri seda sõnumit vastuses
Külaline
Registreerimata

Väike jama et, ma tõmbasin kuskilt endale selle beta aga see ei hakanud tööle, nüüd kui ma tahan seda maha lasta siis seda pole ja kui ma tahan vanemaid versioone tõmmata siis ta ütleb et sul on see sama või uuem versooon olemas arvutis. Mitte kuskil pole seda , kui vaadata control panelisse siis pole seal ka . Kui seda otsima panna arvutist siis arvuti ei leia seda . Tahaks teada kuidas ma selle maha saaksin lasta. See on täiesti kadunud aga arvuti ütleb et see on alles ja ma ei saa teisi msnne tõmmata.

29-09-2008 16:33
Külaline
Registreerimata

Rolleyes  RE: Windows Live Messenger 9.0 BETA

Jah, ka mul on sama mure. Ei hakanud WLM 9.0 BETA tööle, üritasin seda maha installida, aga control paneli alt add/remove programsist seda teha ei saanud, kuna lihtsalt vajutades nupule uninstall ei juhtunud midagi. Ccleaneriga sain maha installitud kõik alamüksused peale windows live (all), ja nüüd ei saa uuesti 9.0 tõmmata, samamoodi ka vanemaid msne, kuna väidab, et mul on see 9.0 olemas juba. Kuigi, tegelikult, arvutis seda kusagil enam pole.. Sad

01-11-2008 17:24
rix
Administraator

Kas paigaldasite WLM9 nii, nagu ette on nähtud? St. enne paigaldamist on vaja maha võtta eelmine Messenger ja Sign-in Assistant. Kui vana Sign-in Assistant veel alles on, püüdke see maha võtta Add/Remove programs kaudu.

01-11-2008 17:55
Külaline
Registreerimata

Oskab keegi palun seletada kuida eelmainitud probleemi lahendada? Add/remove programside all pole mul sellist asja nagu Sign-in Assistant. Tahaks asja korda saada kuna olen sellest vanast windows messengerist juba tüdinenud!

02-11-2008 17:32
Leheküljed (3): « Esimene [1] 2 3 Järgmine > Viimane »
Postita vastus  Postita teema 

[-]
Kiirvastus
Sõnum
Kirjuta oma vastus sõnumile siia.

Vaata prinditavat versiooni
Saada see teema sõbrale
Jälgi seda teemat | Lisa see teema lemmikutesse
Hinda seda teemat: