Postita vastus  Postita teema 
Leheküljed (2): « Esimene [1] 2 Järgmine > Viimane »
Msnis ei saa teistele weebikat näidata!
Autor Sõnum
whereyouare
Uus asukas
*

Grupp: Registreeritud
Staatus: Väljas
Msnis ei saa teistele weebikat näidata!

Mul nimelt live messenger 8.5, ja kui panen k ellegile weebika, siis ei näita, ütleb et laeb. Soovitati tõmmata see live messenger 8.5 beta, aga ei lase seda tõmmata, kui tõmban, siis küsib et kas tahan seda messenger 8.5 tagasi, panen ei, aga ikka ei lase msni. Ja siis pean ikka selle vana tagasi tõmbama.. kas on veel mingeid msne, mis laseb weebikat teistele näidata?

03-11-2007 16:24
Leia selle kasutaja postitusted Tsiteeri seda sõnumit vastuses
rix
Administraator

Grupp: Administraatorid
RE: Msnis ei saa teistele weebikat näidata!

Khm... midagi oled segamini ajanud. Live Messenger 8.5 on BETA, niiet Live Messenger 8.5 täisversioonist juttu ei saa olla. Vaata üle, mida sa selle 8.5 korrutamise all mõtlesid.

Teada on see, et veebikaamera streigib WLM 8.1 puhul. Seega on valikuks Messenger 7.5 kasutamine või uue 8.5 BETA paigaldamine.

Muidugi püüa oma süsteemi võimalikult palju uuega kursis hoida, st. tee ära kõik Windows Update'd, mis sa saad. Siis vaata, et sinul ja su kontaktil oleks viimane DirectX'i versioon paigaldatud. Veendu, et sa oled valinud õige videoseadme ja et sa näed WLMi seadetes oma kaamera pilti. Et ära hoida võimalikke riistvara konflikte, ühenda lahti seadmed, mis ei ole vajalikud videovestluseks. Kindlasti veendu, et sinu ühendus on stabiilne, kiirusega 56 kbps või suurem. Kui sul on ruuter, siis vaata, et sellel oleks paigaldatud kõige uuem firmware. Peale selle vaata, et ruuteris oleks veebikaamera ja WLMi tööks vajalikud pordid õigesti suunatud.

03-11-2007 18:50
Külasta selle kasutaja veebilehte Leia selle kasutaja postitusted Tsiteeri seda sõnumit vastuses
whereyouare
Uus asukas
*

rix kirjutas:
Khm... midagi oled segamini ajanud. Live Messenger 8.5 on BETA, niiet Live Messenger 8.5 täisversioonist juttu ei saa olla. Vaata üle, mida sa selle 8.5 korrutamise all mõtlesid.

Teada on see, et veebikaamera streigib WLM 8.1 puhul. Seega on valikuks Messenger 7.5 kasutamine või uue 8.5 BETA paigaldamine.

Muidugi püüa oma süsteemi võimalikult palju uuega kursis hoida, st. tee ära kõik Windows Update'd, mis sa saad. Siis vaata, et sinul ja su kontaktil oleks viimane DirectX'i versioon paigaldatud. Veendu, et sa oled valinud õige videoseadme ja et sa näed WLMi seadetes oma kaamera pilti. Et ära hoida võimalikke riistvara konflikte, ühenda lahti seadmed, mis ei ole vajalikud videovestluseks. Kindlasti veendu, et sinu ühendus on stabiilne, kiirusega 56 kbps või suurem. Kui sul on ruuter, siis vaata, et sellel oleks paigaldatud kõige uuem firmware. Peale selle vaata, et ruuteris oleks veebikaamera ja WLMi tööks vajalikud pordid õigesti suunatud.

Mul näitab et mul on live messenger 8.5, aga beta ei ole. Kui tõmbasin endale selle beta, siis lõi ülesse et live messenger 8.5 beta, aga sisse ei saanud sellega. Sest lõi kohe ette et kas tahan vanat msni tagasi, aga kui vajutasin et ei taha, siis ikka ei lastnud sisse. Muidu iseenesest weebikaamera töötab, aga lihtsalt teisetele ei näita. Ise näen ennast kui teistele selle panen. Olen proovinud ka teisi msne, aga ei aita need ka..:S

Aga äkki ei hakka mul see tööle ka selle pärast, et mul vista? Või ei loe see?
Kui tahan selle betaga sisse logida, siis ütleb nii.
A newer version is available. You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now? panen ise no, aga kui tahan uuesti sisse logida, siis viskab uuesti selle ette.

03-11-2007 20:12
rix
Administraator

Vaevalt, et Vista asjasse puutub. Siiski ma usun, et sul on BETA, täpsemalt versiooninumbriga 8.5.1288.816. Ning ka minul ei näita BETA lipikut kusagil peaaknas. Selle versiooniga peaks asi igatahes töötama.

Mis veebikaameraga on tegu?

whereyouare kirjutas:
A newer version is available. You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now? panen ise no, aga kui tahan uuesti sisse logida, siis viskab uuesti selle ette.

C'mon... seda ütleb ta Messenger 7.5 või 8.0 puhul.

Seda postitust muutis viimati: 03-11-2007 20:47 kasutaja rix.

03-11-2007 20:43
Külasta selle kasutaja veebilehte Leia selle kasutaja postitusted Tsiteeri seda sõnumit vastuses
whereyouare
Uus asukas
*

rix kirjutas:
Vaevalt, et Vista asjasse puutub. Siiski ma usun, et sul on BETA, täpsemalt versiooninumbriga 8.5.1288.816. Ning ka minul ei näita BETA lipikut kusagil peaaknas. Selle versiooniga peaks asi igatahes töötama.

Mis veebikaameraga on tegu?

whereyouare kirjutas:

C'mon... seda ütleb ta Messenger 7.5 või 8.0 puhul.

Kus juures mul ütleb seda just 8.5 betaga!! Ee.. ma ei teagi mis weebikaameraga mul tegu on, kuna see on ,mul sisseehitatud.

Kus juures laadisin selle vana tagasi ja ongi versiooninumbriga 8.5.1288.816, aga miks ta mul ikkagi kaamerat ei näita?

03-11-2007 20:53
rix
Administraator

No see on igatahes kõige uuem.

Kui ei tööta, siis on võib-olla kohalik soft vigane. Soovitan kasutada Microsofti enda draivereid, mitte neid, mida tootjad kaasa annavad. Vähemalt paljude teiste kaamerate puhul tuleb see kasuks.

Kuid kui sa kõik eelnimetatu oled ära proovinud, siis oota parem järgmist WLMi versiooni.

03-11-2007 22:06
whereyouare
Uus asukas
*

Kas võib ka nii olla, et saan näidata weebikat aind nendele inimestele, kellel on sama msn mis minulgi. Nimelt on mu sõbrannal sama msn mis minulgi, ja weebikas ka tal olemas.. Ja talle sain enda weebikat näidata.

06-11-2007 19:03
rix
Administraator

No.. soovitav on, et teine ei kasutaks WLM 8.1'te. Kui teisel on 8.5 või 8.0, siis ei tohiks üldiselt probleemi olla.

06-11-2007 23:43
whereyouare
Uus asukas
*

rix kirjutas:
No.. soovitav on, et teine ei kasutaks WLM 8.1'te. Kui teisel on 8.5 või 8.0, siis ei tohiks üldiselt probleemi olla.

Inimesel kellel on live messenger, tema ka mind ei näe!

07-11-2007 10:09
Patsa
Registreerimata

Wink  RE: Msnis ei saa teistele weebikat näidata!

Mul oli sama jama.. Lahenduse leidsin netist ja toimib...Põhjus lihtne. MSNi mingis verisooni on webikamera edastamine seotud sponsoritega j akuna eesti ei ole ühtegi videot reklaamida mida näidata jääbki ette -laadin..

mine account.live.com ja muuda oma asukohamaa usa peale ja asi ok - st siis sa NÄED teiste kaameraid - ja kui su sõber ka ei näe, sis tema tehku sama ja voilaa - asi ok..

tesitud tänaseks jub 6 arvutiga - toimib

11-11-2007 19:38
Tsiteeri seda sõnumit vastuses
Leheküljed (2): « Esimene [1] 2 Järgmine > Viimane »
Postita vastus  Postita teema 

[-]
Kiirvastus
Sõnum
Kirjuta oma vastus sõnumile siia.

Vaata prinditavat versiooni
Saada see teema sõbrale
Jälgi seda teemat | Lisa see teema lemmikutesse