Postita vastus  Postita teema 
Leheküljed (3): « Esimene [1] 2 3 Järgmine > Viimane »
Ei saa msn sisse.
Autor Sõnum
Külaline
Registreerimata

Ei saa msn sisse.

Selline mure siis, et msn 9.0 beta ei lase sisse. Kui kustutan selle arvutist igalt poolt ära ja üritan uut tõmmata, siis vanemat kui see kaa ei lase tõmmata kuna kirjutab, et mul juba uuem olemas. Tõmbasin uuetsi siis 9.0 beta peale ja ei lase sisse. Näitab nagu jääkski sisse logima, aga teised näevad, et olen sisse loginud ja saavad rääkida minuga, mina seda muidugi ei näe :S äki keegi oskaks aidata.

08-02-2009 21:06
Tsiteeri seda sõnumit vastuses
rix
Administraator

Grupp: Administraatorid
Staatus: Väljas
RE: Ei saa msn sisse.

Kas sul Add/Remove Programs all on WLM olemas? Kui on, siis lase see maha, samuti ka sisselogimisabimees (Sign-in Assistant). Peale selle proovi veel Run's järgmine käsk sisestada: /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}

Sisselogimisel ühtegi veateadet ei anna? Mis Windowsi üldse kasutad (kui XP, siis mis Service Pack)?

09-02-2009 16:22
Külasta selle kasutaja veebilehte Leia selle kasutaja postitusted Tsiteeri seda sõnumit vastuses
Külaline
Registreerimata

Mul ka selline jama et tõmbasin uue messengeri ja enam ei saa sisse logida
annab veakoodi 80072efd

07-03-2009 21:21
rix
Administraator

Sisesta run's järgmine käsk:

Kood:
regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll Dssenh.dll Gpkcsp.dll Slbcsp.dll Sccbase.dll

Pärast seda taaskäivita Messenger. Kui abi polnud, loe seda teemat:
http://www.msghelp.net/showthread.php?ti...#pid952457

08-03-2009 19:32
Külasta selle kasutaja veebilehte Leia selle kasutaja postitusted Tsiteeri seda sõnumit vastuses
Külaline
Registreerimata

Koodid on proovitud.
sai ilma firewall ita proovitud
Olen proovinud maha ja peale installida uuesti.
troublessooti alt näitab ei viga "key ports"
Ja connection Http testi alt kirjutab 80072efd

09-03-2009 17:58
rix
Administraator

Rohkem ei oska midagi pakkuda. 8-) Kas on Windows XP? Kui jah, siis veendu, et sul Service Pack 3 oleks.

29-03-2009 17:20
Celine
Registreerimata

Mul on sama probleem, et ei saa ka uude MSN-i sisse. Selline rumal küsimus, aga mis see Setvice Pack 3 on? Mida see endast kujutab?

06-04-2009 23:13
rix
Administraator

Service Pack on Windowsi nö hoolduspakett, mis hõlmab endas värskendusi, turvavigade parandusi. Ega kui ise ei jaga, siis soovitaks kellelgi teisel selle peale panna. Link on muidu siin.

07-04-2009 22:49
celine
Registreerimata

Mul on XP ja Service Pack 3. Kui ma MSN-i hakkan logima, siis ta ütleb, et kontaktloend pole saadaval, proovi hiljem uuesti - juba 2 nädalat olen proovinud, aga tulutult (errori kood on  80072efd). Olen proovinud kõiki variante, mis seal selle errori kõrvaldamiseks välja pakutud on, aga kasu see pole toonud, kahjuks. MSN-i olen ka mitu korda deinstalleerinud ja uuesti peale installeerinud. Mul on mõtted otsas. Äkki on veel mingi võimalus.

08-04-2009 23:30
rix
Administraator

No variant on veel see, et ühendust blokitakse. Tuleks veenduda, et TCP 80, 443, 1683 ja TCP 7001 ja UDP 9, 7001 laseks infot läbi. Muide, miks sa üldse WLM9 betat kasutad? Täisversioon ammu väljas ju.

11-04-2009 18:42
Leheküljed (3): « Esimene [1] 2 3 Järgmine > Viimane »
Postita vastus  Postita teema 

[-]
Kiirvastus
Sõnum
Kirjuta oma vastus sõnumile siia.

Vaata prinditavat versiooni
Saada see teema sõbrale
Jälgi seda teemat | Lisa see teema lemmikutesse
Hinda seda teemat:

Foorumi hüpe:

Messenger Plus!â„¢ ©2001-2007 looja Patchou